Om byggfirman i Hisings Backa, Göteborg

Du har hittat till en erfaren mark- och byggentreprenör med bas i Hisings Backa i Göteborg. Vi har många strängar på vår lyra och kan hjälpa dig med det mesta inom bygg- och marktjänster. Vi vänder oss till BRF:er, fastighetsutvecklare, företag och privatpersoner i Göteborg med omnejd, inkluderat områden och orter som Hisingen, Backa, Torslanda, Kungälv, Lorensberg, Lunden, Haga, Linnéstaden, Landala, Örgryte, Stampen, Sävedalen, Partille, Hovås, Mölnlycke, Mölndal m.m.

Vi bygger, renoverar, reparerar och gräver

Vi tar fram skräddarsydda och kostnadseffektiva lösningar för alla typer av projekt. I vårt företag jobbar bland annat snickare, målare och anläggare. Förutom det har vi ett stort kontaktnät som låter oss ta oss an alla typer av uppdrag som totalentreprenör. Här följer några av tjänsterna vi erbjuder:

 1. Bygga altan & trädäck
 2. Bygga garage & carport
 3. Renovera Badrum & Toalett
 4. Köksmontering IKEA
 5. Takrenovering
 6. Tilläggsisolering av Fasad & Yttervägg
 7. Installera Fönster & Dörrar
 8. Ombyggnad & Renovering
 9. Stensättning & Plattläggning
 10. Källarrenovering
 11. Bygga uterum & Glasa in veranda
 12. Gårdsrenovering

Du kan använda ROT-avdraget när du anlitar oss

Privatpersoner som anlitar oss kan i många fall utnyttja ROT-avdraget. Om du har rätt till avdraget är det enkelt – vi tar hand om allt det praktiska pappersarbetet.

Ta kontakt!

Hör av dig till oss med frågor och funderingar om våra byggtjänster eller förfrågningar om bygg-, renoverings- och anläggningsprojekt. En offert från oss är alltid gratis.

Kontakta erfaret byggföretag i Göteborg idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *