Köksmontering IKEA i Göteborg

Vi hjälper dig att montera och anpassa monteringsfärdiga IKEA-kök – och självklart kök från andra tillverkare. I vår roll som köksmontör har vi hjälpt lägenhets- och villaägare i bland annat Hisings Backa, Hisings Kärra, Tolered, Olivedal, Näset och Angered.

Montering och anpassning av kök

Vi tar hand om alla delar av en köksmontering och utför även modifieringar så att köket passar in så bra som möjligt. Vi utför arbeten på allt från stommar till golv och installerar även vitvaror och blandare. I oss har du en expert på allt inom kökssnickeri. Vi är lyhörda och självgående och monterar och anpassar ditt kök på ett kostnadseffektivt sätt.

Vad snäll mot plånboken med ROT-avdraget

Om du går i funderingar på att förnya köket hemma blir beslutet kanske enklare om du känner till att du kan få köksmonteringen billigare med ROT-avdraget. Att sänka dina kostnader är enkelt, vi tar hand om pappersarbetet kring avdraget  åt dig.

Hör av dig till en erfaren köksmontör i Göteborg

Kontakta oss för att få reda på vad det skulle kosta att montera ditt kök. Vi återkopplar med en kostnadsfri offert så snabbt som möjligt, i de flesta fall inom två dygn från att du hörde av dig.

Kontakta erfaret byggföretag i Göteborg idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *