Bygga, Montera & Uppföra Växthus i Hisings Backa, Göteborg

Om du längtar efter att ha ett växthus eller orangeri, är vi det rätta byggföretaget för dig. Vi specialiserar oss på att bygga växthus i olika storlekar och stilar som passar dina behov, vare sig det är för sommaren eller året om.

Odling året runt i ditt växthus

Många drömmer om att kunna odla växter året runt i sin egen vinterträdgård. Vi har omfattande erfarenhet av att bygga växthus och erbjuder olika alternativ, inklusive isolerglas, olika golvlösningar och tjälisolering.

Skapa en mysig atmosfär med en kamin

Förvandla ditt växthus till en mysig reträtt genom att installera en kamin. Det ger inte bara värme, utan skapar också en inbjudande atmosfär perfekt för avkoppling och umgänge.

Bygg växthus utan bygglov

I de flesta fall behövs inget bygglov för växthus under 15 kvadratmeter, men det är viktigt att anmäla bygget till kommunen. Vi hjälper dig att navigera genom denna process och säkerställer att allt går smidigt. Vi finns i Hisingen, Backa, Torslanda, Kungälv, Lorensberg, Lunden, Haga, Linnéstaden, Landala, Örgryte, Stampen, Sävedalen, Partille, Hovås, Mölnlycke, Mölndal m.m.

Priset för ditt växthus – be om en kostnadsfri offert

Kostnaden för ditt växthus varierar beroende på dina önskemål och standard. Kontakta oss för en kostnadsfri offert så berättar vi mer.

Kontakta erfaret byggföretag i Göteborg idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *