Bygga Bodar i Hisings Backa, Göteborg

Funderar du på att bygga en friggebod eller ett förråd i eller runt Göteborg? Välkommen att höra av dig till vår rutinerade byggfirma. Vi har ett team av certifierade hantverkare redo att ta sig an ditt projekt. Med många nöjda kunder bakom oss kan vi garantera en tillfredsställande upplevelse. Vi erbjuder alltid kostnadsfria kostnadsförslag för ditt projekt.

Vi bygger alla sorts bodar

Vi har omfattande erfarenhet av att snickra friggebodar och förråd. Låt oss hjälpa dig att konstruera ett cykelförråd för din villa eller bostadsrättsförening i Göteborg. Eller så kan vi bygga attefallshus utan behov av bygglov. Våra hus sträcker sig från 20 till 35 kvm.  Vi gör byggnadsarbeten i bl.a. Torslanda, Hisingen, Backa, Gunnilse, Kungälv, Bohuslän, Landvetter, Sävedalen, Partille, Mölnlycke, Hovås, Frölunda, Mölndal, Örgryte, Linnéstaden / Landala, Haga, Eriksberg, Kortedala, Gerrerud, Tuve, Asperö, Skogaberg, Kungsbacka, Lindome, Fjärås m.m.

Smart med en friggebod

En friggebod är en mångsidig byggnad som inte kräver bygglov och kan användas till en rad ändamål såsom förråd, hobbyrum eller uthyrningsutrymme. Som totalentreprenör tar vi hand om hela byggprocessen för din friggebod, från start till mål.

Kontakta oss för snabb återkoppling och högkvalitativ service

Behöver du hjälp med ditt byggprojekt? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom 48 timmar för att boka in ett gratis besök. Vi erbjuder snabb återkoppling och service av hög kvalitet för att säkerställa att dina behov och förväntningar uppfylls.

ROT-avdrag tillgängligt

Vi gör det enklare för dig genom att erbjuda ROT-avdrag där du kan få 30% av arbetskostnaden avdragen. Med vår professionella och pålitliga service, tillsammans med möjligheten till ROT-avdrag, kan du känna dig trygg och säker i ditt byggprojekt med oss.

Kontakta erfaret byggföretag i Göteborg idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *

  [/text_output]